PRIVATA FÖRSÄKRINGAR

Family Deco Ägg
Kitchen

När väl försäkringsförmedlingen för ditt företag, din bostadsrättsförening, din företagsbil etc. är klappad och klar så vill vi se till att du som kund (och dina ev. anställda, dina grannar i bostadsrättsföreningen m.fl.) även har en riktigt bra försäkringslösning på hemmaplan.

Vi ger dig gratis rådgivning om t.ex. din hemförsäkring, bilförsäkring, fritidshusförsäkring och din nya elcykel som du precis är på väg att försäkra. I händelse av en skada kan vi också ge dig guidning om hur du bäst går till väga.

Notera att vi ej kan upphandla och förmedla privata försäkringar utan enbart lämna kommentarer kring befintligt försäkringsskydd. Rent juridiskt ska denna rådgivning betraktas som "råd från en kunnig vän", med tillhörande ansvarsfriskrivning, snarare än en formell affärsförbindelse/försäkringsförmedling.

LEVERANTÖRERS

FÖRSÄKRINGSAVTAL

Om en leverantör orsakar en skada riskerar leverantören, om tillräckligt försäkringsskydd saknas, att gå i konkurs vid ersättningskrav som inte kan hanteras av leverantörens egen kassa. I slutändan riskerar du att drabbas av detta, och behöva stå för skadekostnaderna själv.

För att minimera denna risk erbjuder vi, som en gratis service på samma premisser som rådgivningen kring privata försäkringar, dig som vår kund att låta oss se över dina leverantörers försäkringsavtal förutsatt att du säkerställer att de godkänner det.