top of page
Arreglo Försäkring & Rådgivning AB

Kundförmåner

Arreglo Försäkring & Rådgivning AB

Privata försäkringar

När väl försäkringsförmedlingen för företaget, bostadsrättsföreningen, företagsbilen etc. är klappad och klar så vill vi se till att ni som kund (och era ev. anställda, grannarna i bostadsrättsföreningen m.fl.) även har en riktigt bra försäkringslösning på hemmaplan.

I samarbete med Tydliga och Wedevia AB kan vi erbjuda konsumentförsäkringar, d.v.s. försäkringar för privatpersoner (t.ex. hemförsäkring och bilförsäkring), genom jämförelseverktyget Insuroguide.

Det kostar inget att använda verktyget, och presenterade försäkringsalternativs priser är desamma jämfört med om försäkringen skulle tecknats direkt med försäkringsbolaget. Ingen merkostnad för er som kund alltså.

Klicka här för att komma till jämförelseverktyget.

(Tydliga är en försäkringsförmedlarorganisation som bl.a. hjälper Arreglo med compliance- och branschregelefterlevnadsstöd, och Wedevia AB har utvecklat Insuroguide.)

Leverantörers försäkringsavtal

Om en leverantör orsakar en skada riskerar leverantören, om tillräckligt försäkringsskydd saknas, att gå i konkurs vid ersättningskrav som inte kan hanteras av leverantörens egen kassa. I slutändan riskerar ni att drabbas av detta, och behöva stå för skadekostnaderna själva.

För att minimera denna risk erbjuder vi er som vår kund att, helt merkostnadsfritt, låta oss se över era leverantörers försäkringsavtal förutsatt att ni säkerställer att de godkänner det.

Rent juridiskt ska denna rådgivning betraktas som "råd från en kunnig vän", med tillhörande ansvarsfriskrivning, snarare än en formell affärsförbindelse/försäkringsförmedling.

Arreglo Försäkring & Rådgivning AB

Vill du veta mer?

Tid är pengar. Vi sparar dig både tid och pengar och, viktigast av allt, säkerställer att du har rätt försäkringsskydd. Klicka här nedanför för att hitta alla sätt att kontakta oss på.

bottom of page