top of page

PRIVATA FÖRSÄKRINGAR

Family Deco Ägg
Kitchen

När väl försäkringsförmedlingen för företaget, bostadsrättsföreningen, företagsbilen etc. är klappad och klar så vill vi se till att ni som kund (och era ev. anställda, grannarna i bostadsrättsföreningen m.fl.) även har en riktigt bra försäkringslösning på hemmaplan.

I samarbete med Tydliga och Wedevia AB kan vi erbjuda konsumentförsäkringar, d.v.s. försäkringar för privatpersoner (t.ex. hemförsäkring och bilförsäkring), genom jämförelseverktyget Insuroguide.

Det kostar inget att använda verktyget, och presenterade försäkringsalternativs priser är desamma jämfört med om försäkringen skulle tecknats direkt med försäkringsbolaget. Ingen merkostnad för er som kund alltså.

Klicka här för att komma till jämförelseverktyget.

(Tydliga är en försäkringsförmedlarorganisation som bl.a. hjälper Arreglo med compliance- och branschregelefterlevnadsstöd, och Wedevia AB har utvecklat Insuroguide.)

LEVERANTÖRERS

FÖRSÄKRINGSAVTAL

Skura golvet
Rörmokare

Om en leverantör orsakar en skada riskerar leverantören, om tillräckligt försäkringsskydd saknas, att gå i konkurs vid ersättningskrav som inte kan hanteras av leverantörens egen kassa. I slutändan riskerar ni att drabbas av detta, och behöva stå för skadekostnaderna själva.

För att minimera denna risk erbjuder vi er som vår kund att, helt merkostnadsfritt, låta oss se över era leverantörers försäkringsavtal förutsatt att ni säkerställer att de godkänner det.

Rent juridiskt ska denna rådgivning betraktas som "råd från en kunnig vän", med tillhörande ansvarsfriskrivning, snarare än en formell affärsförbindelse/försäkringsförmedling.

bottom of page