top of page

VÅRA TJÄNSTER

Prisintresserad? Klicka då på fliken som kallas "PROCESSEN" i huvudmenyn och läs specifikt punkt 5.

Redan koll på vad vår tjänst går ut på? Bläddra då nedåt och välj den kategori som bäst matchar det du behöver försäkring för.

 

Vill du veta mer om försäkringsförmedling och varför du ska anlita oss, klicka dig vidare i bildspelet.

HUSLÄNGA

BOSTADSRÄTTS-FÖRENINGAR

En fastighetsförsäkring, tack... men glöm inte den särskilda BRF-anpassningen!

I en BRF-styrelse fattar du beslut som påverkar andras ekonomi. Har du koll på åldersavdragsvillkoren för en stor brand? Minimera risken att en skada t.ex. tvingar föreningen att ta nya dyra lån, vilket kan leda till höjda

bostadsrättsföreningsavgifter och/eller bostadsrätter som tappar i värde, genom att låta oss ta fram bästa möjliga försäkringsskydd till bästa möjliga pris.

lager

FÖRETAGSÄGDA FASTIGHETER

Bostadshyreshus, lagerlokaler, kontorskomplex... Alla fastighetsägare behöver försäkra sin fastighet. Men det är ganska stor skillnad på vilka risker en bokhandel och en biltvätt utsätter din fastighet för, inte sant?

Med vår hjälp får du en fastighetsförsäkring som är anpassad precis efter den verksamhet som bedrivs i din fastighet, och till marknadens bästa pris.

 

Arbetare Lyft Pappkartong

FÖRETAGS-VERKSAMHETER

Jurister, blomsterhandlare, rörmokare... Alla företag behöver en försäkring för att trygga ekonomin i händelse av en stor skada. Men försäkringsbehovet varierar ofta stort från firma till firma och att välja en "standardförsäkring" kan bli en dyrare historia än vad du räknat med.

Vi framförhandlar en prispressad och skyddsanpassad försäkring för just din verksamhet, oavsett om största faran är lagerbrand eller skadeståndsanspråk. 

 

parkering

FÖRETAGS-FORDON

Bilar, lätta och tunga lastbilar, lätta och tunga släpvagnar, lastmaskiner, traktorer... alla slags fordon som företaget äger helt enkelt.

Fordonsförsäkringar brukar sägas vara en av de enklaste försäkringarna att jämföra. Med det sagt tummar vi inte på vårt jobb – att förse dig med bästa möjliga försäkring till bästa möjliga pris.

 

Doktor Holding patientens hand

ÖVRIGT

Hittar du inte det du söker? Ingen fara. Skadeförsäkring är en mycket bred försäkringskategori. Tveka inte att fråga oss om andra typer av försäkringar än de som nämnts ovan.

 

Kanske är du på jakt efter hur du försäkrar dig själv och/eller din personal på bästa sätt?

 

bottom of page